Sunday, July 24, 2011

FAHMI ZAHARI

let me introduce you to my LAB PARTNER;
Ahmad Fahmi B Zahari , ID NO: errr memang tak ingat laa :P
dye lebeyh dikenali dengan nama Fahmi Zahari. sebab dalam kelas aku memang la ramai nama Fahmi neyh. ade 3 orang tak silap. so akan confuse la, Fahmi yang mane satu bila panggil just 'Fahmi'. huhu

aku kenal dye this sem. disebabkan takde kawan waktu subjek LAB, aku pun jadikan dye partner lab aku.(ayat tak boleyh blah haha) aku sorang je perempuan untuk kelas A2. haih dye tak kenal aku, aku tak kenal dye. memang janggal kot. tapi apa salahnye make new friend kan ;)

FAHMI

ME

CANDID ^^

gambar neyh waktu PESTA DURIAN. and yes both of us tak makan durian. biar la orang kata hilang nikmat dunia ke ape ke tapi aku memang tak makan. Fahmi datang teman house mates dye makan durian. plan dengan aku kononnye nak buat lab report . tapi memang tak la kan. kitaorg pusing2 satu Pesta Durian tu sampai penat, rehat kejap, pusing balik. memang dah takde kerja laen agaknyaa. yela nak tunggu kawan2 yang laen makan durian lama sangat. huhu

Fahmi sangat baek orangnye. gentlemen, caring tapi sayangnye ramai orang ambil kesempatan kat orang macam neyh. sampai dye pernah cakap, "Najwa, macam mane nak ubah diri aku jadi lebeyh baek?". aku balas balik, "Kau kena ubah diri kau jadi jahat sikit, macam aku :P hihi". LOL

thank you so much Fahmi sebab jadi lab partner yang setia dan baek. walaupun mula2 ade salah faham. so sorry. that was my fault. huhu. aku suka kawan dengan kau! don't worry. just be yourself =) okay? ;)

*dengar lagu Stay The Same (my mentor pernah suruh aku dengar)

No comments:

Post a Comment