Thursday, May 5, 2011

Kakak roommate yang comey =)

People, nama girl yang kat tepi saya neyh Kak Shai. neyh laa kakak roommate kitaorang yang comey. hehe.

kenapa cakap Kak Shai comey? sebab dye cantik, kecik dari saya (terserlah di gambar bukan ;P) dan ade masa dye akan buat perangai budak2 dye. huhu.

kenal awal February, sejak Kak Shai masuk bilik A-07-01. first impression;

1. budak pandai oh. part 6 diploma in Chemical Engineering.
2. alamak, macam serious je kakak neyh. huhu
3. pandai English
4. rabun jauh
(sebab kak shai kecikkan mata bila cakap dengan Najwa :P)
5. baik

we shared our moments together in the same house and same room with another 6 students for almost 3 months. kongsi cerita tentang diri masing2. haha. sorry Kak Shai if Najwa terlebeyh manja dengan Kak Shai. takde kakak kan =.=

Kak Shai bawa Myvi datang Penang. bila ade kereta mmg best laa kan. dapat pergi tempat makan yang memang kena naek kenderaan je ke sane. huhu. so, sementara kat Penang, Kak Shai selalu bawa saya jalan2 naek Myvi. dye bagitahu kat mane tempat makan yang sedap + murah. (maklumlah nama pun student, memang tempat yang murah2 je laa yg ktorg selalu cari) so, if one day saya dah ade transport, boleyh laa makan kat kedai2 tu. :D

saya selalu cerita macam kat dye. kadang2 sampai pening dye. dengan nama kawan2 lagi. boleyh dikatakan hampir semua laa dye tahu. dengan siapa keluar, pergi mana, what happened to me on that day. memang betul2 kakak yang mengambil berat tentang adiknyaa kan

bila dah nak habis sem, sedeyh oh nak berpisah dengan kak shai, dengan roommates yang laen. dah macam keluarga kan duduk satu rumah. yang paling sedeyh, kita takde ambil gambar same2 =( takpe laa, kenangan tu sentiasa ade.

i miss you kak shai. jumpa kat UiTM Shah Alam one day.
insyaAllah =) *if sambung kat sane.huhu

No comments:

Post a Comment